Polygon MATIC atinge un nou vârf, succesul Manta DeFi impulsionând creșterea

Această săptămână a marcat un moment crucial pentru token-ul Polygon (MATIC), care a înregistrat un breakout bullish impresionant. Această creștere semnificativă a avut loc miercuri 27 Decembrie, când prețul token-ului a atins un vârf de $1.10, cel mai înalt nivel din aprilie. Creșterea de peste 118% față de cel mai scăzut punct atins în acest an a fost o veste binevenită pentru investitori.

Un factor cheie în această ascensiune este creșterea ecosistemului Manta DeFi. Polygon, un renumita rețea de layer-2, a fost sub presiune intensă în 2023, într-o industrie extrem de competitivă. Deși rețele precum Arbitrum și alte rețele compatibile EVM au oferit o concurență puternică, dezvoltatorii Polygon au continuat să lucreze asiduu pentru a crește ecosistemul. În plus față de PoS, au lansat tehnologii precum Polygon zkEVM, CDK și Polygon ID.

Manta, un jucător cheie în ecosistemul Polygon și Celestia, a fost construit folosind tehnologia zkEVM a Polygon, care a început să atragă din ce în ce mai mult atenția dezvoltatorilor. Datele DeFi Llama arată că Total Value Locked (TVL) în ecosistem a crescut la peste 139 de milioane de dolari, un nivel record, condus în mare parte de LayerBank.

Analizând graficul zilnic, se observă că prețul MATIC a fost într-un trend ascendent în ultimele săptămâni. Depășind punctul de rezistență important de $0.985 și invalidând astfel modelul dublu-top, MATIC a trecut și peste partea superioară a instrumentului Andrews Pitchfork. Cu un ADX în creștere și un RSI ajuns la punctul de supra-cumpărare de 70, perspectiva pentru Polygon este una bullish. Următorul nivel de urmărit este $1.20, conform previziunilor de preț.

Deschide Cont Demo Gratuit
Deschide Cont Gratuit Aici
Deschide Cont Demo GratuitDeschide Cont Gratuit Aici

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Vrei să tranzacționezi?
Alege unul dintre brokerii recomandați mai jos și tranzacționează acțiuni, ETF-uri, criptomonede și alte active fără comision.
  • 2200+ CFD-uri
  • Aplicație de mobil
  • Suport limba română
  • Planuri de investiții
  • Alerte de preț
  • $0
    Depozit minim
    logo visa
logo mastercard
logo skrilllogo paypal
    Top Broker
    Deschide Cont
  • 4593 acțiuni
  • Aplicație de mobil
  • Suport 24/7
  • Copy trading
  • $100
    Depozit minim
    logo visa
logo mastercard
logo skrilllogo paypal
    Top Broker
    Deschide Cont
  • CySEC (#250/14)
  • Cont Demo gratuit
  • CFD-uri pe Acțiuni și ETF-uri
  • Levier: 30:1 Conturi retail
  • $100
    Depozit minim
    logo visa
logo mastercard
logo skrilllogo paypal
    Top Broker
    Deschide Cont

    Disclaimer: CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde bani rapid din cauza efectului de levier. Între 74-89% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri. Trebuie să luați în considerare dacă sunteți în măsură să suportați riscul de a vă pierde investiția.

    Acest site conține linkuri către diverși brokeri. Dacă faceți o achiziție prin intermediul unuia dintre aceste linkuri, Investmag poate primi o compensație.

    Vrei să cumperi acțiuni?
    Alege unul dintre brokerii recomandați mai jos și cumpără acțiuni, ETF-uri, criptomonede și alte active fără comision sau alte taxe.
    $100
    Depozit minim
    Deschide cont
    $0
    Depozit minim
    Deschide cont
    $100
    Depozit minim
    Deschide cont