Cumpără Yearn.finance (YFI) - Preț, evoluție și alte informații

Dacă vă doriți să investiți în Yearn.finance (YFI), dar nu știți de unde să începeți, acest articol este ghidul dvs. esențial, oferindu-vă toate informațiile necesare.

Ce este Yearn.finance (YFI)?

Yearn.finance este o criptomonedă inovatoare care se concentrează pe finanțele descentralizate (DeFi) și utilizează tehnologia blockchain Ethereum pentru a oferi soluții avansate de economisire și investiții utilizatorilor săi. Această criptomonedă a fost anunțată în 2020 de Andre Cronje, fondatorul Yearn.finance, și se remarcă prin abordarea sa unică în ceea ce privește auto-gestionarea în numele utilizatorilor. Yearn.finance oferă, de asemenea, diverse modalități de investiții prin intermediul platformelor partenere DeFi, pe care utilizatorii le pot explora și utiliza pentru a obține dobânzi ridicate din economisirea și investițiile lor. Aceasta devine rapid o alegere populară printre investitorii DeFi, dezvoltatorii de aplicații și utilizatorii interesați de criptomonedă și finanțele descentralizate.

Evoluția prețului Yearn.finance (YFI)

Prețul Yearn.finance (YFI) și evoluția criptomonedei din ultimele luni pot fi văzute în chart-ul de mai jos.

Cum să cumpărați Yearn.finance (YFI) - un ghid pas cu pas

Procesul de achiziționare a Yearn.finance (YFI) este foarte simplu, așa că nu vă faceți griji chiar dacă sunteți nou în lumea crypto. Tot ce trebuie să faceți este să urmați ghidul pas cu pas de mai jos.

Alege un exchange sau broker

Există mai multe tipuri de exchange-uri pentru criptomonede: centralizate și descentralizate, unele care acceptă depozite în monedă fiat și altele care acceptă doar criptomonede, și unele care se limitează la criptomonedele de top, în timp ce altele oferă o varietate de altcoins.

Optează pentru un broker potrivit nevoilor tale. Dacă sunteți începător, eToro sau XTB sunt opțiuni bune. Dacă vreți funcționalități mai avansate puteți încerca Binance sau Kraken.

Înregistrează-te și alimentează-ți contul

Completează formularul de înregistrare. Aici va trebui să furnizezi unele detalii de contact pentru a face acest lucru și majoritatea exchange-urilor necesită o formă de identificare cu fotografie, cum ar fi permisul de conducere sau un buletin.

Cumpără Yearn.finance (YFI)

Pe platforme de tranzacționare precum eToro sau XTB, poți cumpăra Yearn.finance (YFI) folosind monede fiat, cum ar fi RON, euro sau dolari. Aceste platforme sunt ușor de folosit și permit achiziționarea de criptomonede folosind metode de plată convenționale, precum transferul bancar sau cardul de credit. Pe de altă parte, pe exchange-uri mai avansate, precum Binance sau Kraken, procesul poate fi puțin diferit. În general, va trebui să cumperi întâi Bitcoin (BTC) sau Ethereum (ETH) folosind moneda ta fiat. Odată ce ai BTC sau ETH în contul tău, poți folosi aceste criptomonede pentru a cumpăra Yearn.finance (YFI) prin intermediul unei perechi de tranzacționare corespunzătoare, cum ar fi BTC/YFI sau ETH/YFI.

ATENȚIE: Informațiile de pe această pagină sunt furnizate exclusiv în scop informativ și nu constituie sfaturi financiare, de investiții sau altfel de sfaturi. Nu garantăm acuratețea, completitudinea sau validitatea niciunei informații prezentate și nu vom fi responsabili pentru nicio eroare, omisiune sau pentru eventualele pierderi care pot apărea.

Investițiile în criptomonede sunt speculative și implică un grad înalt de risc. Este posibil să pierzi toată suma investită. Prin urmare, ar trebui să investești doar bani pe care îți permiți să îi pierzi.

Acest site conține linkuri către diverși brokeri. Dacă faceți o achiziție prin intermediul unuia dintre aceste linkuri, Investmag poate primi o compensație.