Cumpără Uniswap (UNI) - Preț, evoluție și alte informații

Dacă vă doriți să investiți în Uniswap (UNI), dar nu știți de unde să începeți, acest articol este ghidul dvs. esențial, oferindu-vă toate informațiile necesare.

Ce este Uniswap (UNI)?

Uniswap este o criptomonedă descentralizată care rulează pe rețeaua blockchain ethereum. Aceasta este o platformă de tranzacționare automatizată, cea mai mare și mai populară, care utilizează un proces numit "market making". Utilizatorii pot tranzacționa criptomonede folosind Uniswap fără intermediari, iar contractele inteligente facilitează automat punerea în perechi a token-urilor, asigurând o tranzacție eficientă și transparentă în ceea ce privește prețul.

Uniswap oferă, de asemenea, rewards de staking pentru utilizatorii care blochează token-uri UNI, motivând astfel un număr mare de utilizatori să încurajeze acest protocol. Pe lângă acestea, platforma permite utilizatorilor să-și creeze propria piață pentru un token, eliminând astfel barierele și limitările de tranzacționare, ceea ce o face una dintre cele mai accesibile și eficiente criptomonede de pe piață.

Evoluția prețului Uniswap (UNI)

Prețul Uniswap (UNI) și evoluția criptomonedei din ultimele luni pot fi văzute în chart-ul de mai jos.

Cum să cumpărați Uniswap (UNI) - un ghid pas cu pas

Procesul de achiziționare a Uniswap (UNI) este foarte simplu, așa că nu vă faceți griji chiar dacă sunteți nou în lumea crypto. Tot ce trebuie să faceți este să urmați ghidul pas cu pas de mai jos.

Alege un exchange sau broker

Există mai multe tipuri de exchange-uri pentru criptomonede: centralizate și descentralizate, unele care acceptă depozite în monedă fiat și altele care acceptă doar criptomonede, și unele care se limitează la criptomonedele de top, în timp ce altele oferă o varietate de altcoins.

Optează pentru un broker potrivit nevoilor tale. Dacă sunteți începător, eToro sau XTB sunt opțiuni bune. Dacă vreți funcționalități mai avansate puteți încerca Binance sau Kraken.

Înregistrează-te și alimentează-ți contul

Completează formularul de înregistrare. Aici va trebui să furnizezi unele detalii de contact pentru a face acest lucru și majoritatea exchange-urilor necesită o formă de identificare cu fotografie, cum ar fi permisul de conducere sau un buletin.

Cumpără Uniswap (UNI)

Pe platforme de tranzacționare precum eToro sau XTB, poți cumpăra Uniswap (UNI) folosind monede fiat, cum ar fi RON, euro sau dolari. Aceste platforme sunt ușor de folosit și permit achiziționarea de criptomonede folosind metode de plată convenționale, precum transferul bancar sau cardul de credit. Pe de altă parte, pe exchange-uri mai avansate, precum Binance sau Kraken, procesul poate fi puțin diferit. În general, va trebui să cumperi întâi Bitcoin (BTC) sau Ethereum (ETH) folosind moneda ta fiat. Odată ce ai BTC sau ETH în contul tău, poți folosi aceste criptomonede pentru a cumpăra Uniswap (UNI) prin intermediul unei perechi de tranzacționare corespunzătoare, cum ar fi BTC/UNI sau ETH/UNI.

ATENȚIE: Informațiile de pe această pagină sunt furnizate exclusiv în scop informativ și nu constituie sfaturi financiare, de investiții sau altfel de sfaturi. Nu garantăm acuratețea, completitudinea sau validitatea niciunei informații prezentate și nu vom fi responsabili pentru nicio eroare, omisiune sau pentru eventualele pierderi care pot apărea.

Investițiile în criptomonede sunt speculative și implică un grad înalt de risc. Este posibil să pierzi toată suma investită. Prin urmare, ar trebui să investești doar bani pe care îți permiți să îi pierzi.

Acest site conține linkuri către diverși brokeri. Dacă faceți o achiziție prin intermediul unuia dintre aceste linkuri, Investmag poate primi o compensație.