Cumpără Stellar (XLM) - Preț, evoluție și alte informații

Dacă vă doriți să investiți în Stellar (XLM), dar nu știți de unde să începeți, acest articol este ghidul dvs. esențial, oferindu-vă toate informațiile necesare.

Ce este Stellar (XLM)?

Stellar este o criptomonedă descentralizată lansată în 2014, cu scopul de a facilita tranzacțiile financiare, în special cele internaționale, prin reducerea costurilor și creșterea rapidității. Aceasta se bazează pe o platformă open-source, care îi permite să dezvolte propriile instrumente și aplicații, făcând-o unică în comparație cu alte criptomonede. Stellar se remarcă ca una dintre cele mai promițătoare criptomonede de pe piață, datorită tehnologiei sale avansate și parteneriatelor încheiate cu diverse bănci și organizații financiare de renume. Această criptomonedă oferă o soluție eficientă și accesibilă pentru tranzacțiile financiare internaționale, eliminând intermediarii și reducând costurile asociate. De asemenea, Stellar poate fi utilizată pentru crearea și lansarea de active digitale, precum token-uri și monede virtuale, oferind astfel oportunități diverse pentru utilizatori. Prin intermediul tehnologiei sale inovatoare, Stellar asigură securitatea și confidențialitatea tranzacțiilor, oferind în același timp transparență și eficiență.

Evoluția prețului Stellar (XLM)

Prețul Stellar (XLM) și evoluția criptomonedei din ultimele luni pot fi văzute în chart-ul de mai jos.

Cum să cumpărați Stellar (XLM) - un ghid pas cu pas

Procesul de achiziționare a Stellar (XLM) este foarte simplu, așa că nu vă faceți griji chiar dacă sunteți nou în lumea crypto. Tot ce trebuie să faceți este să urmați ghidul pas cu pas de mai jos.

Alege un exchange sau broker

Există mai multe tipuri de exchange-uri pentru criptomonede: centralizate și descentralizate, unele care acceptă depozite în monedă fiat și altele care acceptă doar criptomonede, și unele care se limitează la criptomonedele de top, în timp ce altele oferă o varietate de altcoins.

Optează pentru un broker potrivit nevoilor tale. Dacă sunteți începător, eToro sau XTB sunt opțiuni bune. Dacă vreți funcționalități mai avansate puteți încerca Binance sau Kraken.

Înregistrează-te și alimentează-ți contul

Completează formularul de înregistrare. Aici va trebui să furnizezi unele detalii de contact pentru a face acest lucru și majoritatea exchange-urilor necesită o formă de identificare cu fotografie, cum ar fi permisul de conducere sau un buletin.

Cumpără Stellar (XLM)

Pe platforme de tranzacționare precum eToro sau XTB, poți cumpăra Stellar (XLM) folosind monede fiat, cum ar fi RON, euro sau dolari. Aceste platforme sunt ușor de folosit și permit achiziționarea de criptomonede folosind metode de plată convenționale, precum transferul bancar sau cardul de credit. Pe de altă parte, pe exchange-uri mai avansate, precum Binance sau Kraken, procesul poate fi puțin diferit. În general, va trebui să cumperi întâi Bitcoin (BTC) sau Ethereum (ETH) folosind moneda ta fiat. Odată ce ai BTC sau ETH în contul tău, poți folosi aceste criptomonede pentru a cumpăra Stellar (XLM) prin intermediul unei perechi de tranzacționare corespunzătoare, cum ar fi BTC/XLM sau ETH/XLM.

ATENȚIE: Informațiile de pe această pagină sunt furnizate exclusiv în scop informativ și nu constituie sfaturi financiare, de investiții sau altfel de sfaturi. Nu garantăm acuratețea, completitudinea sau validitatea niciunei informații prezentate și nu vom fi responsabili pentru nicio eroare, omisiune sau pentru eventualele pierderi care pot apărea.

Investițiile în criptomonede sunt speculative și implică un grad înalt de risc. Este posibil să pierzi toată suma investită. Prin urmare, ar trebui să investești doar bani pe care îți permiți să îi pierzi.

Acest site conține linkuri către diverși brokeri. Dacă faceți o achiziție prin intermediul unuia dintre aceste linkuri, Investmag poate primi o compensație.