Rezultate financiare mixte pentru Netflix: Prețul acțiunilor crește cu 6%

Rezultate
Nov 24, 2023 21:23
Autor:
Alexandra B

Netflix a raportat rezultate financiare mixte pentru trimestrul al patrulea. Veniturile au crescut cu 1,9% față de aceeași perioada a anului trecut, la 7,85 miliarde de dolari, iar compania a adăugat un total de 7,66 milioane de abonați noi la nivel global, ajungând la 230,75 milioane de membri. Venitul pe acțiune de 12 cenți a fost mult sub previziunea de 45 cenți și a scăzut de la 1,33 dolari în același trimestru din 2020.

Rezultatele au depășit așteptările analiștilor care estimau o crește a numărului de abonați de doar 4,5 milioane. Acțiunile Netflix au crescut cu până la 6% după această veste. 

De asemenea, a fost menționat faptul că Reed Hastings, co-CEO-ul companiei, va părăsi poziția sa și va trece la poziția de președinte executiv. Greg Peters, COO-ul companiei, a fost promovat la poziția de co-CEO alături de Ted Sarandos.

Numărul net de abonați a crescut cu 7,66 milioane, peste așteptările companiei de 4,5 milioane, datorită inițiativelor noi precum combaterea împărțirii parolelor și lansarea unui pachet de abonament cu publicitate pentru a sprijini creșterea. O serie de lansări de conținut de înaltă calitate și care au stabilit recorduri, precum "Glass Onion", "Troll", "All Quiet on the Western Front", "My Name is Vendetta" și "Wednesday", au contribuit, de asemenea, la creșterea numărului de abonați.

Daca vreti sa investiti in actiuni netflix o puteti face accesand acest link.

Deschide Cont Gratuit Aici
Vrei să investești în acțiuni?
Etoro este unul din cei mai mari brokeri de pe piața care îți permite să investești în peste 2300 de instrumente precum acțiuni, ETF-uri, forex și criptomonede fără taxe sau comision.
  • peste 1000 de acțiuni
  • aplicație de mobil
  • comision 0%
  • copy trading
  • suport 24/7
$100
Depozit minim
logo visa
logo mastercard
logo skrilllogo paypal
Deschide cont