Prețul acțiunilor Zoom scade brusc în ciuda încasărilor

Acţiuni
Jan 21, 2023 13:21
Autor:
Daniel S

Prețul acțiunilor Zoom a scăzut brusc după ce compania a făcut publice rezultatele trimestriale. Chiar dacă încasările au depășit estimările analiștilor, prețul acțiunilor a scăzut sub $300 datorită faptului că managementul a redus perspectivele de vânzări din trimestrul trei.

Zoom și alte servicii de videoconferință, cum ar fi Cisco, Microsoft Teams și Slack, au avut o creștere accelerată în timpul pandemiei și au atras milioane de utilizatori noi care au fost forțați să lucreze sau să studieze de acasă.

Odată cu revenirea la normal, Zoom va trebui să găsească noi oportunități de creștere. Compania a făcut deja un pariu de 14,7 miliarde de dolari pe Five9 în iulie pentru a-și consolida activitatea în zona de cloud.

Chiar dacă Zoom a înregistrat venituri record de 1 miliard de dolari (în creștere cu 54% față de anul precendent), directorii au recunoscut că vânzările ar putea încetini după o creștere „fără precedent” accelerată de incertitudinea pandemiei de la începutul anului trecut.

Deschide Cont Gratuit Aici
Vrei să investești în acțiuni?
Etoro este unul din cei mai mari brokeri de pe piața care îți permite să investești în peste 2300 de instrumente precum acțiuni, ETF-uri, forex și criptomonede fără taxe sau comision.
  • peste 1000 de acțiuni
  • aplicație de mobil
  • comision 0%
  • copy trading
  • suport 24/7
$100
Depozit minim
logo visa
logo mastercard
logo skrilllogo paypal
Deschide cont