Prețul acțiunilor DocuSign sare iar la peste $300

Acțiuni
Jan 21, 2023 13:21
Autor:
Alexandra B

DocuSign, compania de semnături digitale și-a făcut publice rezultatele din trimestrul 2, iar prețul acțiunilor sale a trecut iar de nivelul de $300. Acest lucru se datorează performanței puternice, vânzările DocuSign depășind pragul de $500 de milioane spre suprinderea analiștilor.


Prețul acțiunilor DocuSign a trecut iar de pragul de $300 după ce compania a anuntant o creștere a cifrei de afaceri cu 50% mai mare decât în aceeași perioada a anului trecut.

Această este a patra oară consecutiv când compania depasteste prognozele analiștilor, iar mulți investitori văd asta că pe o oportunitate de a investi. Deasemenea, compania se așteaptă că vaniturile sale să continue trendul ascendent datorită diferitor îmbunătățiri ale produsului.

Majoritatea analiștilor sunt optimiști cu privire la DocuSign. Morgan Stanley de exemplu preconizează că prețul acțiunilor va ajunge la £350, în timp ce RBC Capital Markets au prevăzut un preț de $345 pe acțiune.

Deschide Cont Gratuit Aici
Vrei să investești în acțiuni?
Etoro este unul din cei mai mari brokeri de pe piața care îți permite să investești în peste 2300 de instrumente precum acțiuni, ETF-uri, forex și criptomonede fără taxe sau comision.
  • peste 1000 de acțiuni
  • aplicație de mobil
  • comision 0%
  • copy trading
  • suport 24/7
$100
Depozit minim
logo visa
logo mastercard
logo skrilllogo paypal
Deschide cont