Meta testează un serviciu lunar de abonament la prețul de 11,99 dolari

Business
Feb 21, 2023 7:53
Autor:
Daniel S

Meta a anunțat lansarea unui nou serviciu de verificare plătit numit Meta Verified, a declarat CEO-ul Mark Zuckerberg duminică.

Pentru 11,99 $ pe lună pe web și 14,99 $ pe lună pe iOS, utilizatorii de pe Instagram și Facebook vor putea să-și trimită documentul de identitate emis de guvern și să primească o insignă de verificare albastră.

"Această nouă funcție este despre creșterea autenticității și securității în cadrul serviciilor noastre", a scris Zuckerberg în postare.

Meta Verified va fi lansat în Australia și Nouă Zeelandă săptămâna aceasta, urmând să fie introdus treptat în alte țări. Intrarea lui Meta în serviciile de abonament vine la scurt timp după ce Twitter  a lansat Twitter Blue la un preț de 11 dolari pe lună.

Până acum, Meta acorda verificarea doar utilizatorilor notabili, cum ar fi politicieni, executivi, membri ai presei și a diferitor organizații pentru a semnala legitimitatea lor. 

Mark Zuckerberg, a declarat anterior că intenționează să lanseze mai multe produse noi care ar "împuternici creatorii de conținut să fie mult mai productivi și creativi", în timp ce a avertizat cu privire la costurile asociate cu susținerea tehnologiei pentru o bază mare de utilizatori.

Alte aplicații de social media, cum ar fi Snapchat și aplicația de mesagerie Telegram, au lansat servicii de abonament plătite anul trecut, ca o nouă sursă de venituri.

Deschide Cont Gratuit Aici
Vrei să investești în acțiuni?
Etoro este unul din cei mai mari brokeri de pe piața care îți permite să investești în peste 2300 de instrumente precum acțiuni, ETF-uri, forex și criptomonede fără taxe sau comision.
  • peste 1000 de acțiuni
  • aplicație de mobil
  • comision 0%
  • copy trading
  • suport 24/7
$100
Depozit minim
logo visa
logo mastercard
logo skrilllogo paypal
Deschide cont