Investimental, primul broker bursier autorizat în ultimii 14 ani, se lansează pe 24 iulie

Acțiuni
Jul 21, 2023 20:12
Autor:
Alexandra B.

Investimental, care va permite tranzacționarea instrumentelor financiare listate la Bursa de Valori Bucureşti și a aproximativ 6.000 de companii listate la New York, își va începe oficial operațiunile luni, 24 iulie. Deschiderea contului se va putea realiza integral online, iar investitorii vor avea posibilitatea să tranzacţioneze fracţionar, inclusiv acțiuni de la companii de top precum Berkshire.

Compania oferă un program numit Investimentor, care după parcurgerea unor module educative, oferă un comision redus de tranzacţionare. În plus, brokerul promite o secţiune de live chat pentru asistenţă clienți.

Investimental, controlată de familia Dragic cu o participaţie minoră a Mihaelei Bîciu, a fost admisă ca participant la sistemul de tranzacționare al Bursei de Valori București în februarie și este autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) din decembrie 2022.

Mihaela Bîciu a declarat că, în 5-7 ani, Investimental se poate gândi la o listare la bursă. În prezent, echipa Investimental este formată din 20 de profesioniști cu o experiență însumată de peste 140 de ani.

Deschide Cont Gratuit Aici
Vrei să investești în acțiuni?
Etoro este unul din cei mai mari brokeri de pe piața care îți permite să investești în peste 2300 de instrumente precum acțiuni, ETF-uri, forex și criptomonede fără taxe sau comision.
  • peste 1000 de acțiuni
  • aplicație de mobil
  • comision 0%
  • copy trading
  • suport 24/7
$100
Depozit minim
logo visa
logo mastercard
logo skrilllogo paypal
Deschide cont