Freetrade lansează o nouă campanie de crowdfunding în Europa

Acțiuni
Jan 21, 2023 13:21
Autor:
Daniel S

Freetrade se pregătește să lanseze o nouă campanie de crowdfunding, la doar 7 luni după ce a strâns o finanțare de tip Serie B de $69 milioane.

Freetrade este o aplicație de mobil care le permite utilizatorilor să investească în acțiuni fără comision sau alte taxe. Compania s-a născut în Marea Britanie în 2016, iar după ce și-a lansat aplicația în 2018 s-a bucurat de un succes imens, trecând de pragul de un milion de utilizatori în luna octombrie.

Dacă până acum campaniile de crowdfunding organizate de companie erau destinate doar investitorilor din Marea Britanie, de dată această campania este destinată investitorilor din întreagă Europă. Accesul investitorilor europeni la această rundă de finanțare vine că rezultat al planurilor de expansiune a companiei în Europa, CEO-ul firmei dorind să democratizeze accesul la investițiile de tip early stage:

“In a world awash with venture capital, it’s important to offer everyone the opportunity to invest in companies, like Freetrade, at the earliest stages and throughout their growth. As we’re about to expand into Europe, it only makes sense that we should open up this round to prospective customers and investors across the continent. Crowdfunding has given us a passionate community of shareholders who help to keep us focused on our mission to get everyone investing.”

Campania de crowdunding va începe pe data de 24 noiembrie, iar investitorii vor putea lua parte la această rundă prin platforma Crowdcube.

Deschide Cont Gratuit Aici
Vrei să investești în acțiuni?
Etoro este unul din cei mai mari brokeri de pe piața care îți permite să investești în peste 2300 de instrumente precum acțiuni, ETF-uri, forex și criptomonede fără taxe sau comision.
  • peste 1000 de acțiuni
  • aplicație de mobil
  • comision 0%
  • copy trading
  • suport 24/7
$100
Depozit minim
logo visa
logo mastercard
logo skrilllogo paypal
Deschide cont