Elon Musk o numește pe Linda Yaccarino în funcția de CEO al Twitter

Business
Jul 23, 2023 14:52
Autor:
Daniel S.

Elon Musk a anunțat că Linda Yaccarino, liderul NBCU, va prelua funcția de CEO la Twitter, confirmând zvonurile care circulau recent. Yaccarino, cu o carieră impresionantă în publicitate, a anunțat vineri că își părăsește poziția de președinte al Global Advertising & Partnerships la NBCU, pe care a deținut-o încă din 2011.

Înainte de a se alătura NBCU, Yaccarino a petrecut aproape două decenii la Turner, în calitate de vicepreședinte executiv pentru publicitate. De asemenea, ea a fost numită de fostul președinte Donald Trump în Consiliul Președintelui pentru Sport, Fitness și Nutriție în 2018.

Musk a confirmat noul rol al lui Yaccarino într-un tweet: "Abia aștept să lucrez cu Linda pentru a transforma această platformă în X". Această schimbare de conducere vine într-un moment în care Twitter se confruntă cu o serie de provocări, inclusiv o scădere a veniturilor din publicitate și o serie de politici de moderare a conținutului care au fost criticate pentru inconsistență.

Musk și Yaccarino par să aibă deja o bună relație. Luna trecută, Yaccarino l-a intervievat pe Musk la o conferință de publicitate din Miami, unde a părut să aprecieze magnatul afacerilor. Ea a lăudat deschiderea lui Musk la feedbackul continuu și a subliniat importanța transparenței și a regulilor de siguranță pe care le-a postat recent. În cadrul aceleiași conferințe, Yaccarino a îndemnat membrii audienței să își exprime preocupările față de Musk într-o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Yaccarino a reiterat punctul de vedere al lui Musk cu privire la libertatea de exprimare în contextul publicității, subliniind că aceasta nu înseamnă "libertatea de a ajunge". Ea a reiterat: "Dacă libertatea de exprimare, așa cum spune el, este fundamentul acestei țări, nu sunt sigură că există cineva în această sală care ar putea fi în dezacord cu asta". Acesta a fost un moment în care audiența a aplaudat în unison.

De la înființarea sa, Twitter a generat cea mai mare parte a veniturilor prin publicitate. Cu toate acestea, încercările lui Musk de a monetiza serviciul prin alte mijloace, cum ar fi verificarea cu albastru, nu au fost încununate de succes. Yaccarino a subliniat în discuția cu Musk că "oamenii din această cameră sunt calea [Twitter] către profitabilitate".

Cu numirea lui Yaccarino la cârma Twitter, compania pare pregătită pentru o nouă eră, cu accent pe profitabilitate și pe reabilitarea relațiilor cu advertiserii. Este de așteptat ca experiența extensivă a lui Yaccarino în publicitate și în conducerea unor organizații de top să ajute Twitter să își revigoreze modelul de afaceri și să își consolideze poziția pe piață.

Deschide Cont Gratuit Aici
Vrei să tranzacționezi?
Alege unul dintre brokerii recomandați mai jos și tranzacționează acțiuni, ETF-uri, criptomonede și alte active fără comision.
 • 2200+ CFD-uri
 • Aplicație de mobil
 • Suport limba română
 • Planuri de investiții
 • Alerte de preț
 • $0
  Depozit minim
  logo visa
logo mastercard
logo skrilllogo paypal
  Top Broker
  Deschide Cont
 • 4593 acțiuni
 • Aplicație de mobil
 • Suport 24/7
 • Copy trading
 • $100
  Depozit minim
  logo visa
logo mastercard
logo skrilllogo paypal
  Top Broker
  Deschide Cont
 • CySEC (#250/14)
 • Cont Demo gratuit
 • CFD-uri pe Acțiuni și ETF-uri
 • Levier: 30:1 Conturi retail
 • $100
  Depozit minim
  logo visa
logo mastercard
logo skrilllogo paypal
  Top Broker
  Deschide Cont

  Disclaimer: CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde bani rapid din cauza efectului de levier. Între 74-89% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri. Trebuie să luați în considerare dacă sunteți în măsură să suportați riscul de a vă pierde investiția.

  Acest site conține linkuri către diverși brokeri. Dacă faceți o achiziție prin intermediul unuia dintre aceste linkuri, Investmag poate primi o compensație.

  Vrei să cumperi acțiuni?
  Alege unul dintre brokerii recomandați mai jos și cumpără acțiuni, ETF-uri, criptomonede și alte active fără comision sau alte taxe.
  $100
  Depozit minim
  Deschide cont
  $0
  Depozit minim
  Deschide cont
  $100
  Depozit minim
  Deschide cont