ARK Invest vinde acțiuni Tesla în valoare de $265M

Acțiuni
Jan 21, 2023 13:21
Autor:
Daniel S

ARK Invest Management, firma de investiții condusă de Cathie Wood a vândut a vândut marți acțiuni Tesla în valoare de aproximativ 265 de milioane de dolari.

ARK Innovation ETF (NYSEARCA: ARKK) a vândut 269.552 de acțiuni ale Tesla, ARK Autonomous Technology & Robotics ETF (NYSEARCA: ARKQ) a vândut 44.045 de acțiuni, iar ARK Next Generation Internet ETF (NYSEARCA: ARKW) a vândut 27.021 de acțiuni. La prețurile de închidere de marți, vânzările sunt evaluate la aproximativ 265 milioane USD.


Tesla rămâne însă cel mai mare pariu al lui Cathie Wood, avand cea mai mare pondere în fondul ARKK, precum și în întregul fond de investiții. 

Cathie Wood este foarte “bullish” cand vine vorba de compania condusă de Elon Musk și preconizează că acțiunile Tesla vor crește de la aproximativ 778 dolari în prezent la peste 3000 dolari. Cu toate acestea, Ark Invest își micșorează adesea poziția în producătorul de automobile atunci acțiunile au o performanța buna și valoarea lor depășește 10% din valoarea totala a portofoliului firmei.

Deschide Cont Gratuit Aici
Vrei să investești în acțiuni?
Etoro este unul din cei mai mari brokeri de pe piața care îți permite să investești în peste 2300 de instrumente precum acțiuni, ETF-uri, forex și criptomonede fără taxe sau comision.
  • peste 1000 de acțiuni
  • aplicație de mobil
  • comision 0%
  • copy trading
  • suport 24/7
$100
Depozit minim
logo visa
logo mastercard
logo skrilllogo paypal
Deschide cont