Amazon intră în cursa inteligenței artificiale cu Bedrock

Business
Apr 13, 2023 20:53
Autor:
Alexandra B.

Amazon lansează Bedrock, un serviciu care marchează intrarea companiei în domeniul inteligenței artificiale generative. Bedrock permite crearea de aplicații bazate pe modele AI pre-antrenate și vizează consolidarea poziției companiei în industria AI.

Potrivit lui Vasi Philomin, Vicepreședinte al inteligenței artificiale generative la AWS, obiectivul principal al companiei este aplicarea învățării automate în lumea reală pentru rezolvarea problemelor de afaceri la scară largă. Amazon consideră că toate aplicațiile pot fi reinventate cu ajutorul inteligenței artificiale generative.

Bedrock, reprezentând cea mai semnificativă intrare a Amazon în piața inteligenței artificiale generative, oferă clienților AWS posibilitatea de a utiliza modele AI de la diferiți furnizori, inclusiv AWS, printr-un API. Deși Amazon nu a anunțat un preț oficial, compania a subliniat că Bedrock se adresează clienților mari care construiesc aplicații AI la nivel de întreprindere.

De asemenea, AWS va oferi acces la Stable Diffusion, un model AI pentru generarea de imagini, dezvoltat de Stability AI, un startup care creează o gamă de modele AI generative open source. Amazon afirmă că Bedrock va permite clienților să utilizeze modelele sale fără ca informațiile introduse să fie distribuite într-un bazin mai larg de date folosite pentru instruirea acelor modele, abordând astfel o preocupare majoră pentru organizațiile care doresc să construiască propriile lor produse de inteligență artificială generativă.

Deschide Cont Gratuit Aici
Vrei să investești în acțiuni?
Etoro este unul din cei mai mari brokeri de pe piața care îți permite să investești în peste 2300 de instrumente precum acțiuni, ETF-uri, forex și criptomonede fără taxe sau comision.
  • peste 1000 de acțiuni
  • aplicație de mobil
  • comision 0%
  • copy trading
  • suport 24/7
$100
Depozit minim
logo visa
logo mastercard
logo skrilllogo paypal
Deschide cont