Cele mai populare ETF-uri în care poți investi pe eToro

ETF-urile sunt instrumente financiare tranzacționate pe bursă care urmăresc performanța unui indice sau a unui coș de acțiuni.

Fiind administrate pasiv, costul de administrare al ETF-urilor nu este foarte mare, lucru care a atras foarte mulți investitori.

În articolul de mai jos va prezentăm câteva din cele mai populare ETF-uri în care puteți investi fără comision cu ajutorul platformei eToro.

Ishares Nasdaq Biotechnology (IBB)

 Acest ETF este destinat investitorilor care vor să aibă expunere la industria pharma și la companiile de biotehnologie. ETF-ul este compus din companii de top din aceste sectoare care sunt listate la bursa Nasdaq. Prețul este afectat de fluctuațiile prețurilor acțiunilor individuale, dar și de alte evenimente care afectează sectoarele biotehnologiei și farmaceutice. 

Vanguard S&P 500 ETF (VOO)

Vanguard S&P 500 ETF este în esență un ETF care încearcă să imite performanța indicelui S&P 500. Acest ETF emulează S&P 500, atât în ​​ceea ce privește activele, cât și ponderea acestora în index, însă trebuie menționat că că emularea nu este 100% identică. 

S&P 500 este un indice care include cele mai mari 500 de companii din Statele Unite, deci dacă vreți să aveți expunere la acea piață dar să va și diversificați portofoliul, acest ETF este perfect.

Ishares MSCI Emerging Markets UCITS ETF

Ishares MSCI Emerging Markets UCITS ETF oferă investitorilor expunere pe piețele în curs de dezvoltare din întreaga lume, și reprezintă o oportunitate ideală pentru cei care vor să-și diversifice portofoliul. Deși acest ETF conține zeci de active din economiile emergente, primele 10 acțiuni deținute de acest ETF provin din China, Coreea și Taiwan. Prețul acestui ETF poate fi afectat de tendințele globale care afectează piețele emergente, dar și de evenimentele majore care afectează una dintre piețele mai mari din componența sa.

Invesco QQQ (QQQ)

Acest ETF oferit de Invesco este are în componentă aceleași companii din indicele Nasdaq 100, oferind investitorilor expunere pe piața SUA. Nasdaq 100 este compus din 100 dintre cele mai mari companii (non-finance) din SUA. Acest ETF ar putea fi afectat de fluctuații semnificative ale prețului acțiunilor dintr-o companie individuală din cadrul indexului sau de condițiile economice generale din Statele Unite.

Vanguard Dividend Appreciation ETF (VIG)

Acest ETF urmăreste performanța indicelui NASDAQ US Dividend Achievers Select Index și include acțiuni în companii care au avut o creștere constantă a dividendelor.  

Invesco Solar ETF (TAN)

Invesco Solar ETF este un fond care încearcă să imite performanța indicelui global de energie solară MAC, care este compus din companii din industria energiei solare. Acest fond a fost înființat în 2008 și are sediul în Downers Grove, Illinois. ETF-ul se tranzacționează pe NYSE Arca sub ticker-ul TAN, și reprezintă o oportunitate bună pentru cei care cred în viitorul energiei solare.

ETF-urile sunt considerate instrumente ideale pentru investiţiile pe termen mediu şi lung, deci dacă doriți să vă diversificați portofoliul sau nu sunteți sigur în ce acțiuni să investiți, acestea pot fi o opțiune bună.  eToro oferă în prezent în jur de 257 de ETF-uri, deci cu siguranță veți avea de unde alege.

Deschide Cont Demo Gratuit
Deschide Cont Gratuit Aici
Deschide Cont Demo GratuitDeschide Cont Gratuit Aici

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Vrei să tranzacționezi?
Alege unul dintre brokerii recomandați mai jos și tranzacționează acțiuni, ETF-uri, criptomonede și alte active fără comision.
  • 2200+ CFD-uri
  • Aplicație de mobil
  • Suport limba română
  • Planuri de investiții
  • Alerte de preț
  • $0
    Depozit minim
    logo visa
logo mastercard
logo skrilllogo paypal
    Top Broker
    Deschide Cont
  • 4593 acțiuni
  • Aplicație de mobil
  • Suport 24/7
  • Copy trading
  • $100
    Depozit minim
    logo visa
logo mastercard
logo skrilllogo paypal
    Top Broker
    Deschide Cont
  • CySEC (#250/14)
  • Cont Demo gratuit
  • CFD-uri pe Acțiuni și ETF-uri
  • Levier: 30:1 Conturi retail
  • $100
    Depozit minim
    logo visa
logo mastercard
logo skrilllogo paypal
    Top Broker
    Deschide Cont

    Disclaimer: CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde bani rapid din cauza efectului de levier. Între 74-89% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri. Trebuie să luați în considerare dacă sunteți în măsură să suportați riscul de a vă pierde investiția.

    Acest site conține linkuri către diverși brokeri. Dacă faceți o achiziție prin intermediul unuia dintre aceste linkuri, Investmag poate primi o compensație.

    Vrei să cumperi acțiuni?
    Alege unul dintre brokerii recomandați mai jos și cumpără acțiuni, ETF-uri, criptomonede și alte active fără comision sau alte taxe.
    $100
    Depozit minim
    Deschide cont
    $0
    Depozit minim
    Deschide cont
    $100
    Depozit minim
    Deschide cont